Clubul Sportiv Total Taekwondo Botoşani: Sportivi premiaţi la Cupa Vrancea

Clubul Sportiv Total Taekwondo Botoşani: Sportivi premiaţi la Cupa Vrancea

Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani a participat la a II-a editie a competitiei  “Cupa Vrancea Taekwondo WTF” pentru copii, cadeti si juniori ce s-a desfasurat sambata, 17 septembrie, la Sala Sporturilor din Focsani.

Intrecerea de la Focsani a fost organizata de Asociatia Judeteana de Taekwondo Vrancea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea si clubul CSM 2007 Focsani.În competiţie au intrat 250 de sportivi de la 20 de cluburi din Romania şi un club din Bulgaria.

CS Total Taekwondo Botosani a trimis in concurs opt sportivi Maria Anastasia Nacu- la categoria copii 1 +30 kg , Teodor Guluţă- copii 1 -35 kg, Ştefan Ivanov- copii 1 -30  kg, Adelina Picior- cadeţi 2  -35 kg,  Serena Ivanov- cadeţi 2-35 kg, Andrei Alexandru Andruş- cadeţi 2-35 kg, Beatrice Picior- cadeţi 1-55 kg şi Daniel Sîrghe- juniori 55 kg.

Sportivii clubului s-au comportat bine demonstrand ca pot face fata  cu brio la competitii de nivel national, mentionand faptul ca patru din cei opt sportivi participanti au luptat in finala pentru locul I.

Sportivii pregătiţi de Catalin Chiriac s-au întors cu sapte medalii din care: trei medalii de bronz castigate de Maria Anastasia Nacu, Teodor Guluţă, Andrei Alexandru Andruş, doua medalii de argint castigate de Serena Ivanov şi Daniel Sîrghe si doua medalii de aur castigate de Adelina Picior şi Beatrice Picior.

Pentru a ajunge la această performanţă, sportivii noştri s-au dedicat total antrenamentelor, renunţând la multele tentaţii specifice vârstei, iar acum au realizat că a meritat acest efort. La modul în care lucrează la antrenamente, cred că au mari şanse să ajungă sportivi de mare performanta, mai ales pentru că sunt foarte tineri şi au timp să acumuleze experienţa necesară unor competiţii de nivel superior.

Deşi suntem un club tânăr, fără prea mari resurse, am facut eforturi deosebite pentru a ajunge in fiecare an la competitii zonale, nationale  si chiar internationale dintre care mentionez:

• Cupa Instinct, concurs de Taekwondo W.T.F., desfasurat in localitatea Fetesti in data de 27-28 martie 2010,

• Koryo Taekwondo Festival, care a avut loc pe 17-18 aprilie 2010 la Sala Sporturilor din Dej (18 medalii, dintre care cinci de aur, opt de argint si cinci de bronz. Proba de lovituri speciale le-a adus sportivilor alte doua medalii de aur, una de argint si tot una de bronz)

• Open Karlovac Taekwondo, desfasurat in Croatia  28-29.05.2010, competitie internationala cu un nivel inalt de pregatire tehnico-tactica, cu 27 de tari participante, dintre care SUA, Italia, Irak, Marea Britanie, Romania, Serbia (o medalie de aur Serena Ivanov-categoria copii si o medalie de bronz Iuliana Jaba categoria cadeti)

• Cupa Ambasadorului Republicii Coreea la Taekwondo W.T.F. – antrenorul botosanean Chiriac Catalin a inscris doua sportive in concursul desfasurat in zilele 5-6 noiembrie 2010, rezultatele fiind foarte bune: Locul I obtinut de Picior Beatrice, categoria -44kg cadeti, precum si trofeul “Cel mai bun sportiv” categoria cadeti fete, si Locul II pentru Picior Adelina, categoria -27kg copii.

• 12th Belgrade Trophy, competiţie internationala organizată pe 7.05.2011 de Federaţia Sârbă de Taekwondo, unde au participat 55 de cluburi din 14 ţări, la care sportiva PICIOR ADELINA  a obtinut locul III.

In functie de resurse am dori sa mai participam in acest sfarsit de an la inca doua concursuri: CUPA ROMANIEI – Miercurea-Ciuc, 7 – 9 Octombrie si DRACULA OPEN – Bucuresti, 19 – 20 Noiembrie.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.