Clubul Sportiv Școlar Botoșani: Luna mai, cu rezultate deosebite în sportul botoșănean

Clubul Sportiv Școlar Botoșani: Luna mai, cu rezultate deosebite în sportul botoșănean

În a doua jumătate a lunii mai, sportivii Clubului Sportiv Școlar Botoşani au participat la Campionatul European de Karate SHITO RYU desfăşurat la REGENSBURG - GERMANIA (17-19.05.2024) unde au obţinut următoarele rezultate:

- Chițăscu David - Locul I, Antrenor Honceru Petru Cristian;
- Rusu Justinian Daniel - Locul III, Antrenor Dreţcanu Mihai.

În perioada 22-26.05.2024, echipa de volei a Clubului Sportiv Școlar Botoşani a participat la Turneul final de Minivolei de la Zalău, unde a obţinut un merituos loc. II - medalia de argint.

Echipă antrenată de domnul profesor Borcea Mihai Daniel are in componența sa, următorii sportivi:  Paladi Alexandru, Șovan Nicolae, Aconstantinesei David, Sulugiuc David-Alin, Beleuz Razvan, Chică-Roșă Iannis, Șobîrneț  Silviu, Stoleru Lucas, Radu Iustinian, Beldianu Daniel și Cohal Matei.

Dragi elevi, dornici de a practica sportul de performanță, vă aşteptăm alături de echipa noastră !

Stirea anterioara

Și județul Timiș vrea să facă un hub alimentar după modelul propus de Lucian Trufin la Botoșani!

Stirea Urmatoare

Alimente care te ajută să trăiești mai mult

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Stiri similare din Sport