Clubul BLACK TIGER Botoșani - Karate la cel mai înalt nivel - FOTO

Clubul BLACK TIGER Botoșani - Karate la cel mai înalt nivel - FOTO

In perioada 13 - 15 mai, s-a desfasurat la Brasov cel mai asteptat stagiu de arte martiale din Romania. Antrenamentele au fost conduse de Naka Tatsuya, unul dintre cei mai experimentati instructori de karate din Japan Karate Association.

Clubul BLACK TIGER Botosani a fost reprezentat la acest stagiu de 16 sportivi si instructori, perfectionandu-se atat in tehnici de baza cat si in utilizarea eficienta a energiei proprii. Instructorii au avut si doua antrenamente separate unde au acumulat noi metode de predare a artelor martiale in cadrul cluburilor.

Deplasarea la acest stagiu a fost posibila cu sprijinul Consiliului Judetean Botosani in cadrul proiectului „Artele martiale intre sport si stil de viata", proiect derulat de clubul BLACK TIGER.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Material lemnos confiscat și amendă de 1000 lei pentru un botoșănean

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.