Cine este noul patron de la RAPID. Surpriză uriașă!

Cine este noul patron de la RAPID. Surpriză uriașă!

Rapid isi schimba din nou patronii, dupa ce Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir au ajuns la o intelegere cu un om de afaceri din Gorj, care are o avere de 55 de milioane de euro, conform topurilor de specialitate.

Nicolae Sarcina, un om de afaceri din zona Gorjului, negociaza preluarea Rapidului. Sarcina detine un lant de magazine in Oltenia si este sustinut de Dumitru Dragomir, care ar putea fi numit presedinte executiv. „E unul care are peste 300 de magazine, are peste 20.000 de muncitori angajati. E un oltean, se pare ca e din zona sigur. E din Gorj, nu e rapidist, dar e un om de business mare de tot", l-a descris Dumitru Dragomir pe noul patron al celor de la Rapid.

Sarcina a fost acuzat in trecut de anumite ilegalitati in sectorul economic, dar a fost gasit nevinovat. Averea sa este evaluata la 55 de milioane de euro. „De numele meu nu poate fi legata nici o afacere necurata. N-ati auzit de mine pentru ca nu fac afaceri ilegale. Eu respect legea", spunea Sarcina acum cativa ani.

Sarcina are peste 300 de magazine in zona Olteniei, iar cifra de afaceri pe care a avut-o anul trecut este de 76,5 milioane de euro. Rapid a mai negociat si cu reprezentantii unui fond de investitii.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.