Celebra actriţă chineză Bai Ling va vizita, în premieră, România în perioada 4-9 martie

Celebra actriţă chineză Bai Ling va vizita, în premieră, România în perioada 4-9 martie

Actriţa chineză Bai Ling, celebră pentru rolurile din Red Corner, Wild Wild West, Taxi şi Sky Captain and the World of Tomorrow, va fi prezentă în România în perioada 4-9 martie pentru mai multe evenimente, printre care gala Celebrity Awards, dar şi pentru a-i urmări la lucru pe fraţii Stoica şi Benjamin Adegbuyi la cea mai importantă gală de K-1 din ultimii ani, ediţia aniversară a Superkombat, programată pentru 7 martie la Ploieşti.

După ce a jucat zeci de roluri în industria de la Hollywood alături de nume precum Angelina Jolie, Jude Law, Richard Gere sau Will Smith, actriţa selectată de revista People în topul celor mai frumoşi 50 de oameni de pe planetă va petrece o săptămână în România. Conform reprezentanţilor Luxury Events, compania care a intermediat sosirea vedetei în Capitală, aceasta ar urma să fie invitată specială la Celebrity Awards, eveniment care va avea loc pe 5 martie, iar mai apoi şi-a programat trei zile de relaxare la complexul Pik Elegance din Ploieşti.

De asemenea, pe 7 martie, Bai Ling are rezervată o masă VIP la gala aniversară a circuitului Superkombat, de la Sala Sporturilor din Ploieşti, acolo unde durii din Local Kombat se vor confrunta în cea mai mare gală pe reguli de K-1 organizată vreodată în România. Fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, dar şi alţi luptători de talie internaţională se vor duela într-un eveniment transmis la nivel global în 90 de ţări.

"În gală îi vom avea pe cei mai buni din România, cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care este vedeta unui reality show foarte mediatizat în aceste zile Era chiar puţin supărat că nu poate lupta în această ediţie aniversară, însă dacă va fi eliminat mai repede, atunci e posibil să îl vedem şi pe el în ring", a spus promotorul Eduard Irimia cu două săptămâni înaintea galei unde sunt aşteptaţi peste 4.000 de spectatori.

[gallery link="file" orderby="title"]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.