Cătălin Buhăianu: „2012 a fost un an şters pentru Pro Volei”

Cătălin Buhăianu: „2012 a fost un an şters pentru Pro Volei”

Cătălin Buhăianu, managerul clubului Pro Volei spune că 2012 a fost unul din cei mai slabi ani din istorie şi că acest lucru se datorează faptului că echipa se află într-o perioadă de reconstrucţie. Pro Volei s-a bazat în acest sezon în special pe junioare din Botoşani.

„2012 a fost un an şters, un an destul de slab. Suntem într-o perioadă de reconstrucţie. Nu îmi doresc să aduc jucătoare din altă parte. Îmi doresc să creştem cât mai multe elemente autohtone şi dacă se doreşte performanţă la Botoşani, să încercăm promovarea doar cu jucătoare din Botoşani”, a spus Cătălin Buhăianu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.