Campionat Național de cros în Pădurea Rediu Botoșani - FOTO

Campionat Național de cros în Pădurea Rediu Botoșani - FOTO

Ieri, 10 aprilie, la Pădurea Rediu Botoșani s-a desfășurat proiectul ”Campionatul Național de cros” pentru categorii de vârstă 18 și 16 ani, respectiv copii categoria 1 și 2.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Atletism Botoșani în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani.

„In calitate de cetățeni europeni se spune în comunicatul evenimentului dorim să promovăm valorile europene și bunăstarea cetățenilor prin participarea la un cros popular la care să ia startul tinerii din țară, tinerii cetățeni ai Europei. Ei vor promova mișcarea pentru sănătate, alergarea fiind o activitate fizică moderată pe care oricine o poate efectua pentru a îmbunătăți sănătatea. Alergarea este un mod de viață sănătos, este modul prin care indivizii, comunitățile și națiunile își pot promova sănătatea, bunăstarea prin mediul activității fizice organizate”.

Centrul Europe Direct Botoșani a împărțit câștigătorilor premii constând în materiale promoționale: rucsacuri din material textil, tricouri, mape, sacoșe-cadou, stegulețe și baloane multicolore.

Mulțumiri deosebite doamnei profesoare Carmen-Silvia CIOBANU, în calitate de practicant, anul universitar I, Masterat – Spațiul Public European, Universitatea – S.N.S.P.A., Facultatea de Administraţie Publică – studii universitare de masterat.

Stirea anterioara

Botoșănean reținut de polițiști pe o stradă din Neamț

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.