Calificare istorică în 16-imile Cupei României obținută de FCM Dorohoi împotriva CSMS Iași - FOTO

Calificare istorică în 16-imile Cupei României obținută de FCM Dorohoi împotriva CSMS Iași - FOTO

În fața a aproximativ 1000 de suporteri, FCM Dorohoi a obținut o calificare istorică în 16-imile Cupei României Timișoreana după ce i-a eliminat pe cei de la CSMS Iași.

Meciul care a contat pentru Cupa României s-a disputat marți, 10 septembrie 2013, de la ora 16:30, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

CSMS Iași a început foarte tare partida și a înscris chiar din minutul 1, după ce Cosmin Vancea a făcut o preluare perfectă și a driblat fundașii dorohoieni. Plecând practic de la 0-1, dorohoienii s-au ambiționat și au forțat egalarea având mai multe ocazii încheiate totuși fără succes. Minutul 16 s-a dovedit a fi unul norocos atât pentru FCM Dorohoi cât și pentru Alexandru Vrabie care a șutat excelent de la aproximativ 25 de metri și a înscris golul de 1-1. CSMS Iași a reușit, în minutul 33, să aducă la tăcere tribuna după un corner executat foarte bine, urmat de o lovitură de cap puternică, portarul dorohoian Andrei Rohețki reușind în primă fază să scoată mingea de la rădăcina barei, minge care a ricoșat apoi la Onofraș care a înscris pentru 1-2. FCM Dorohoi a forțat pe finalul reprizei secunde însă până la pauză tabela a rămas neschimbată. Scorul la pauză a fost de 1-2.

Dorohoienii au început foarte bine repriza secundă, reușind să înscrie în minutul 51, după ce Eduard Sandu i-a pasat perfect lui Robert Grumezescu care a șutat imparabil. Ieșenii au replicat extrem de violent și au încercat poarta gazdelor din toate pozițiile. Portarul dorohoian Andrei Rohețki a devenit eroul meciului după ce a scos incredibil o succesiune de șuturi la propria poartă. Tribunele au izbucnit în urale după ce Eduard Sandu a reușit un șut de excepție la colțul lung în minutul 68, portarul ieșenilor nemaiputând face nimic. Ieșenii pur și simplu au asediat poarta celor de la FCM Dorohoi pe finalul meciului, toate acțiunile acestora încheindu-se fără succes. Scorul final a fost de 3-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Clienţii unei mari bănci din România, vizați de o nouă metodă de fraudă. Mesajul alarmant al băncii: „Nu suntem noi. Nu cerem astfel de informații”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.