BOMBĂ: Steaua-Rapid anulat! Giuleştenii au fost excluşi din Liga I! FRF confirmă informaţia

BOMBĂ: Steaua-Rapid anulat! Giuleştenii au fost excluşi din Liga I! FRF confirmă informaţia

Concordia Chiajna a câştigat la TAS, iar Rapid a fost exclusă din Liga I. FRF confirmă decizia, care este executorie. Derby-ul etapei a 3-a din Liga 1, dintre Steaua şi Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, ar putea să nu se mai dispute.

Nicolae Cristescu, preşedinte Rapid, la Realitatea TV: „Sunt luat pe nepregătite. Eu nu ştiu nimic. Ar fi o mare nedreptate. Având în vedere că toate capetele de acuzare au fost respinse anterior, azi mă aşteptam să se dea doar motivarea. Normal ar fi să se joace cu doar 17 echipe în Liga I dacă vom fi retrogradaţi. Se creează un precedent periculos, pentru că TAS nu are competenţa de a întoarce o decizie a FRF. Vă daţi seama, planurile noastre sunt date peste cap, nu mai putem face achiziţii. Este o mare nedreptate, pentru că criteriul sportiv trebuie să primeze. Noi ne-am câştigat de două ori dreptul de a rămâne în Liga I. Sunt bulversat, ne pregăteam pentru meciul cu Steaua şi acum a venit această veste ca o ghilotină. Deocamdată aşteptăm şi ceva oficial, după care vom face toate demersurile necesare să întoarcem această decizie". Integral pe prosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.