Antrenoarea care a descoperit-o pe Georgeta Damian Andrunache se pensionează

Antrenoarea care a descoperit-o pe Georgeta Damian Andrunache se pensionează

Elena Iacob, antrenoarea care a descoperit-o pe Georgeta Damian Andrunache, cea mai titrată canotoare în activitate, se va pensiona în vara acestui an. Ea a decis să-şi încheie cariera după Campionatul Naţional de la Orşova ce se va desfăşura în luna august. Oficialii Clubului Sportiv Botoşani au găsit deja o înlocuitoare. Este vorba de o vicecampioană olimpică ce a lucrat în ultima perioadă în Jandarmerie.

Elena Iacob îşi încheie în glorie cariera de antrenor. Ea are numai puţin de trei sportive descoperite şi pregătite care participă în luna august la Jocurile Olimpice de la Londra.

„Din păcate doamna Elena Iacob se va pensiona începând cu luna august. Ea va mai participa la aceste campionate europene, mondiale şi la campionatul naţional de la Orşova care va avea loc în luna august. După aceste competiţii se va retrage. Am avut discuţii cu o fostă campioană mondială. Nu a practicat canotajul la noi dar este botoşăneancă. Şi soţul ei a practicat canotajul, la Steaua. Este vorba de doamna Iulia Bulie Bobeică. Am încheiat un contract de voluntariat. A început selecţia în judeţ şi umează ca din septembrie să o angajăm cu jumătatea de normă. Ea a lucrat în Jandarmerie şi s-a pensionat de curând”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani, scrie btonline.

Iulia Bulie Bobeică  a practicat canotajul de performanţă timp de 14 ani. În 1990 a reuşit să cucerească două medalii de aur la Campionatul Mondial iar în 1992 a obţinut argintul la Jocurile Olimpice de la Barcelona. După ce şi-a încheiat cariera de sportivă, Iulia Bulia Bobeică s-a angajat în Jandarmerie.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.