AMICAL | FC Botosani – Callatis Mangalia 3-1 (2-1) | Au marcat: Chisu (2) si Vrabie

AMICAL | FC Botosani – Callatis Mangalia 3-1 (2-1) | Au marcat: Chisu (2) si Vrabie

Echipa pregatita de Marius Popescu a sustinut in aceasta dimineata la Campulung  incepand cu ora 10:30, cel de-al patrulea amical al verii in fata lui Callatis Mangalia (liga 2), partida pe care a castigat-o cu 3-1 (2-1).

 

FC Botosani – Callatis Mangalia….. 3-1 (2-1)

Au marcat: Chisu (2), Vrabie

FC Botosani: Rohetki - Patache, David, Atudorei, Acsinte - Borostean, Vasvari, Bordeanu, Chisu - Matis, Homneac. Antrenor Marius Popescu. Au mai jucat: toti jucatorii inclusiv cei 3 straini.

_________

Chisu, vedeta fanionului (2 goluri)

Unul dintre cei mai activi jucatori din partida cu Callatis Mangalia  (3-1) a fost Alexandru Chisu (ex- Seso Campia Turzii), care a inscris 2 goluri, in timp ce al treilea gol a fost un autogol, la care a contribuit decisiv Vrabie.

_________

Marius Popescu e multumit de atitudinea jucatorilor: “Primele 50-60 de minute au fost ale noastre”

Un joc echilibrat  am inceput mai bine, avand cateva ocazi importante. Callatis o echipa organizata si buna , dar primele 50-60 minute au fost de partea noastra. Toti jucatori au avut o atitudine foarte buna si multi dintre ei sunt in crestere de forma a spus Marius Popescu, pentru Botosaneni.ro

_________

Noua achizitie Ciprian Dinu n-a jucat nici un minut.

Fundasul Dinu (ex-Sageata Navodari) a ajuns aseara in cantonament la Campulung, insa n-a jucat nici un minut ! El de azi intra in programul normal al echipei”, a spus directorul executiv Dumitru Branza, pentru Botosaneni.ro.

_________

REZULTATE| AMICALE

FC Botosani – FCM Dorohoi…..9-0

FC Botosani – Poli Iasi…………0-0

FC Botosani – SC Bacau………..0-1

FC Botosani – Callatis Mangalia…3-1

.

Articol: Cosmin Ciobanu  – ID | comy.online

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.