A doua victorie a FC Botoșani din acest sezon: I-a învins cu 1-0 pe cei de la Oțelul Galați

A doua victorie a FC Botoșani din acest sezon: I-a învins cu 1-0 pe cei de la Oțelul Galați

FC Botoșani a reușit a doua victorie din noul sezon de campionat în deplasarea de la Oțelul Galați în cadrul etapei a 4-a a Ligii 1. După un început de partidă mai ezitant și cu Vasile Curileac în mare formă, elevii lui Leo Grozavu s-au impus cu scorul de 1-0, golul partidei fiind marcat de olandezul Martinus Quentin, cu un șut înșelător care l-a păcălit pe portarul gălățean, Plopeanu.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători:

Curileac -  Patache (min.20, Homei), Ngadeu, Tincu, Acsinte – Oltean (min.46, Martinus), Danci, Vașvari, Croitoru – Batin (min.80, Ivanovici), Hadnagy

Oţelul: Plopeanu – Mişelăricu, Miron, Pecha (min.82, Pestana), D. Popescu – Avdici (min.58, V.Gheorghe), Karlik, Cucu, Al. Zaharia – Tudorie (min74, Serkan), Cristea

După rezultatul din acestă seara FC Botoșani a urcat pe poziția a șaptea, acumulând 6 puncte în primele patru partide disputate în Liga 1.

Antrenorul principal al FC Botoşani se aştepta ca echipa pe care o pregăteşte să se impună mai uşor la Galaţi dar este mulţumit că a reuşit să obţină toate cele trei puncte puse în joc. În plus, Leo Grozavu a afirmat că FC Botoşani a avut şi noroc în partida din această seară.

“A fost un meci disputat, cu ocazii de ambele porţi, însă noi am fost mai norocoşi astăzi. Sincer mă aşteptam să câştigăm mai uşor. Oţelul creşte de la meci la meci şi ne-a fost greu să ne impunem la Galaţi”, a afirmat Grozavu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.