Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Eşti interesat de un loc de muncă? AJOFM Botoşani oferă peste 800 locuri de muncã prin reţeaua EURES

Eşti interesat de un loc de muncă? AJOFM Botoşani oferă peste 800 locuri de muncã prin reţeaua EURES

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

AJOFM BOTOSANI, prin reþeaua EURES, pune la dispozitia persoanelor care doresc sã lucreze în strãinãtate 861 de locuri de munã vacante la angajatorii din Spatiul Economic European.

Ca si în sãptãmâna precedentã, cele mai multe posturi sunt în Irlanda, respectiv 385 însotitori de bord ºi stewarzi, si în Marea Britanie unde a oferta a crescut oferta, pe lângã cei 60 de îngrijitori persoane / infirmieri, 60 asistenþi medicali, 30 îngrijitori persoane si un sofer profesionist, în prezent fiind cãutati si 58 de bucãtari.

De asemenea, în Cehia, în plus fatã de cele 5 locuri de muncã declarate vacante în perioada 3-9 februarie 2016, adresate persoanelor interesate sã lucreze ca slefuitor, pilitor, sunt disponibile încã 15 pentru soferi profesionisti camion.

Angajatorii din Germania au reusit sã ocupe cele 5 posturi de electrician industrial, postul de mecanic auto (camioane) si cel de mecanic industrial astfel încât, în prezent, mai sunt oferite 140 de locuri de muncã dupã cum urmeazã: 50 asistent medical generalist, 15 factor postal, 10 ospãtar, 10 bucãtar, 10 barman, 10 lucrãtor în gastronomia de sistem, 7 lucrãtor calificat în productie (industria automobilelor), 7 sudor MIG-MAG, WIG, 6 hamal, 5 operator stivuitor, 5 electrician, 5 operator CNC.

Suedia, Slovacia, Ungaria, Norvegia, Belgia și Spania își menþin aceeasi ofertã de locuri de muncã. Persoanele interesate sã desfãsoare activitate în aceste state pot opta, în funcþie de pregãtire, abilitãþi si competente, pentru urmãtoarele posturi:

Suedia: 20 femeie de serviciu, 15 vopsitor auto, 10 mecanic auto, 10 tinichigiu auto;

Slovacia: 30 sofer autocamion transport international, 7 îngrijitor persoane / infirmier;

Ungaria 6 locuri de muncã mecanic agricol;

Norvegia: 2 doctorand în Departamentul biomedical, 2 mecanic biciclete, 1 postdoctorand în Departamanetul Retele, 1 postdoctorand în Departamanetul biomedical;

Belgia: 1 proiectant constructii metalice, 1 manager senior de proces (inginer în industria chimicã cu experienþã vastã în lucrul cu polimeri);

Spania: un maseur.

Cei interesati pot viziona ofertele accesând portalul EURES national, www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM BOTOSANI.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani