Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
BURSA BINELUI susține CAMPANIA IHTIS

BURSA BINELUI susține CAMPANIA IHTIS

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Bursa Binelui este o platforma care aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin pentru a-si desfasura proiectele si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor.

Bursa Binelui este un proiect creat si sustinut de Banca Comerciala Romana (BCR), in parteneriat cu Euplatesc, care au dezvoltat si sustin platforma on-line si acopera toate costurile legate de tranzactii, intretinere si comunicare.

Concret, pe Bursa Binelui organizatiile non-guvernamentale isi pot crea pagini de profil in care sa isi prezinte activitatea, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari pentru organizatie sau sa doneze bani pentru sustinerea diferitelor proiecte

“BURSA BINELUI” SUSTINE CAMPANIA IHTIS !!!

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/VOLUNTARI-SOLIDARI—DONATORI-CASTIGATORI

SCOP: Desfasurarea, timp de 11 luni, a unei campanii vizand obtinerea procentului de 10% necesar realizarii unui Centru de Viata Independenta in Jud. Botosani. stimuland voluntariatul prin organizarea unei tabere, timp de 6 zile, pentru 20 de voluntari, 5 donatori si 5 experti si editarea unei publicatii, in 300 exemplare, care va promova proiectul.

VOLUNTAR SOLIDAR & DONATOR SUSTINATOR – Diplome, Premii si Trofee va asteapta intr-un proiect ATIPIC.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani