1.300 de „poliţişti problemă”, concediaţi

1.300 de „poliţişti problemă”, concediaţi

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a anunţat astăzi la Constanţa că în perioada următoare, la nivel naţional, vor fi disponibilizaţi peste 1.300 de poliţişti.

„Nu este vorba de 10.000 de poliţişti. Şi eu sunt poliţist care a plecat de jos, de la talpa poliţiei, şi îi înţeleg pe mulţi dintre ei, dar vorbind de indicatorii de plată, noi vom avea un număr de 52.385. La ora actuală, e o diferenţă de 1.300 de poliţişti care ar trebui disponibilizaţi. Cred că este un procent care nu va afecta operaţional poliţia”, a explicat şeful poliţiei.

Birocraţie mai mare ca în Europa

În opinia lui, „nu toţi poliţiştii sunt compatibili cu această funcţie şi dacă noi reuşim să-i îndepărtăm pe aceşti oameni -problemă, cred că vom ieşi mai puternici din această reorganizare, cei buni vor rămâne”.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.