Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
118 locuri de muncă vacante în spaţiul European

118 locuri de muncă vacante în spaţiul European

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţie 118 locuri de muncă vacante în spaţiul european.  Cele mai multe locuri sunt în Danemarca, ca stagiari, lucrători calificaţi în ferme cu un salariu de 1260 euro/lună. Cele 40 de locuri disponibile pot fi ocupate de candidaţi cu vârsta între 18-30 ani, care cunosc destul de bine limba engleză. De asemenea, tot in Danemarca mai există posturile de electrician, electromecanic sau lucrător metal, unde  salariul se stabileşte de comun acord între angajat si angajator.

În Germania sunt disponibile posturile de cameristă, bucătar, specialist in restaurant, ospatar, bucătar sau asistenţi medicali, cu un salariu negociabil. În Lituania cu 2000-3500 litas/ lună cei dornici pot lucra ca şi inginer în domeniul energetic sau inginer constructor- şef de santier. La mare căutare în Polonia se află posturile de cercetător biomedical, post-doctorand sau cercetător asociat cu un salariu de până la 9500 zloţi polonezi/lună. Spania are nevoie de ingineri software, proiectare hardware, ingineri calitate şi inginer pentru validare software şi hardware, cu salariul între 24.000 - 30.000 euro brut/an. În Austria şi Estonia locurile de muncă sunt ca mecanic auto, respectiv şofer autocamion cu salariu negociabil.

Cei care doresc să ocupe aceste locuri de muncă trebuie sa aibă cunoştinţe minime de limba rusă sau maghiară şi să cunoască destul de bine limba germană sau engleză.

Autor : ZiareBotosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani