Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Regula de care trebuie să ții cont dacă nu vrei să te îngrași

Regula de care trebuie să ții cont dacă nu vrei să te îngrași

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Daca vrem sa ne mentinem greutatea, trebuie sa nu mai sarim peste micul dejun. Evident ca este foarte important si ce mancam.

Ca sa ajunga la aceasta concluzie, cercetatorii Mayo Clinic au analizat 350 de adulti mai bine de un an de zile. Si au observat ca, in cele 12 luni, aceia care au mancat regulat o masa la primele ore ale diminetii nu s-au ingrasat decat vreun kilogram. Subiectii care au mai sarit peste micul dejun au pus, in medie, 2 kilograme. Cel mai mult s-au implinit participantii care au omis aceasta masa, in anul de studiu, ei au acumulat aproape 4 kilograme.

O alta concluzie a cercetarii este ca micul dejun a redus considerabil riscul de acumulare a grasimii abdominale, considerata periculoasa pentru ca produce toxine care afecteaza vasele de sange. Medicii nu au inca o explicatie concreta pentru aceste rezultate, dar cred ca, daca mancam dimineata, nu ne va mai fi atat de foame pe parcursul zilei.

Conteaza si ce mancam, asa ca specialistii ne recomanda sa evitam zaharul si sa ne concentram pe proteine si carbohidrati sanatosi. sursa: digi24.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani