Cum să bem alcool fără să ne îmbătăm

Cum să bem alcool fără să ne îmbătăm

Medical Daily relatează despre o nouă soluţie “minune” care promite să rezolve o problemă veche de când lumea – cum să consumăm alcool fără să ne îmbătăm.

Propusă de Jim Koch, de la Boston Beer, reţeta este una foarte simplă. Înainte de fiecare seară petrecută la bere cu prietenii, ar fi bine să consumăm un amestec din drojdie uscată şi iaurt.

Există şi o explicaţie ştiinţifică. Drojdia uscată, cea pe care o găsim în comerţ la plic, conţine o enzimă numită dehidrogenază alcoolică (ADH), care descompune alcoolul în carbon, hidrogen şi oxigen, aşa cum el este metabolizat în mod natural în ficat.

Jim Koch afirmă că, din testele făcute, consumată cu iaurt, aceasta face alcoolul să fie mai uşor procesat de organism. Reacţia este mai rapidă sau mai lentă, aşa cum şi alcoolul face ca unii oameni să se îmbete mai uşor sau mai greu.

Daca nu te-a convins solutia de mai sus, poti apela la remediile „clasice”. Cele mai bune solutii împotriva mahmurelii le vezi pe GadgetReport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.