Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tinerii din PNL s-au reunit la Cluj, Capitala Europeană a Tineretului

Tinerii din PNL s-au reunit la Cluj, Capitala Europeană a Tineretului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Noul Birou Permanent Național al Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal s-a reunit weekendul trecut la Cluj pentru a pune la punct o strategie de susținere a tinerilor în perspectiva alegerilor locale din primăvara anului viitor. Aceștia au stabilit și o serie de acțiuni naționale, printre care amintim Gala Premiilor TNL și Școala Politică TNL.

Din partea Botoșaniului au participat Gabriel ALECSANDRU, consilier județean PNL și Radu Lebădă, consilier municipal PNL.

„În calitate de președinte al Ligii Aleșilor Locali la nivel național am o responsabilitate și în același timp o obligație de a susține tinerii care vor sa acceadă într-o funcție aleasă în administrația publică la alegerile  locale de anul viitor. Sigur, principalul atu al fiecarui tânăr trebuie să fie profesionalismul. Trebuie să venim în fața seniorilor partidului, dar și a românilor, cu o echipă de tineri competenți, serioși, bine pregătiți din punct de vedere profesional și dornici de implicare în dezvoltarea comunităților și a nivelului de trai al fiecărui român. Misiunea noastră este grea pentru că tânăr este șicel care astăzi conduce România, de la Palatul Victoria, și o face intr-un mod nu tocmai benefic românilor. Trebuie să venim cu o altă gândire, cu un alt mod de a face administrație.”, a declarat Gabriel ALECSANDRU președintele Ligii Aleșilor Locali la nivel național al TNL.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani