Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PSD Botoşani îşi exprimă solidaritatea faţă de Raed Arafat - VIDEO

PSD Botoşani îşi exprimă solidaritatea faţă de Raed Arafat - VIDEO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Liderii PSD Botoşani şi-au exprimat solidaritatea faţă de ceea ce se întâmplă în acest moment legat de legea sănătăţii şi implicit solidaritatea faţă de Raed Arafat. Acest lucru a fost transmis vineri, 13 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD Botoşani

„Vreau să îmi exprim, şi în numele colegilor, solidaritatea faţă de ceea ce se întâmplă la ora actuală legat de legea sănătăţii şi anume solidaritatea faţă de domnul Raed Arafat.”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a ţinut să mai adauge şi faptul că disputa pe legea sănătăţii ne pune în faţă doua viziuni strategice. Una dintre acestea fiind a profesioniştilor care şi-au demonstrat până acum competenţa şi performanţa, iar pe cealaltă parte, propunerile unor oameni cu interese cel puţin obscure şi dubioase, grupaţi în jurul PDL.

„Practic asistăm la transformarea sistemului de sănătate într-o mega afacere pentru clientela PDL. Sperăm ca până la urmă, raţiunea şi bunul simţ va învinge şi se va găsi cea mai bună soluţie în acest caz.”, a conchis Ovidiu Portariuc.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani