Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Țâbuleac: „Mișcarea Populară, va deveni în scurt timp un pol important”

Mihai Țâbuleac: „Mișcarea Populară, va deveni în scurt timp un pol important”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, la Sala Palatului din București, s-a desfășurat Congresul extraordinar al Partidului Mișcarea Populară. De la Botoșani, a participat o delegație de 100 persoane, condusă de Mihai Țâbuleac, președintele filialei.

Cu acest prilej, formațiunea politică și-a modificat denumirea în „Mișcarea Populară”, a adoptat un program nou și o siglă nouă, iar domnul Traian Băsescu a fost ales președinte al partidului. Mihai Țâbuleac a fost ales secretar executiv în Consiliul Executiv Național, respectiv în echipa cu care președintele va conduce Mișcarea Populară în perioada următoare.

Acesta a declarat:
„Ținta este obținerea unui rezultat bun la alegerile locale și dobândirea calității de partid de guvernare la alegerile legislative din 2016. Faptul că am modificat denumirea reflectă intenția noastră de a construi o alternativă, o cale nouă, un nou mod de a face politică, dar și dorința de a aduce lângă noi pe toți cei care împărtășesc această viziune. În ceea ce privește alegerea mea de către congres, consider că este o mare onoare să fac parte din echipa domnului Traian Băsescu. Pentru județul Botoșani este o nouă șansă. Spun asta pentru că am convingerea că Mișcarea Populară, în scurt timp, va deveni un pol important ce va avea foarte multe de spus și de făcut.”

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani