Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
OFL Botoșani a făcut un „1 Iunie” de neuitat pentru zeci de copii din județ – FOTO

OFL Botoșani a făcut un „1 Iunie” de neuitat pentru zeci de copii din județ – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani

Ziua de 1 iunie a fost una de neuitat pentru zeci de copii din localitățile Flămânzi, Frumușica, Durnești, Răchiți și Mihai Eminescu.

Femeile liberale, sub coordonarea președintei Sînziana Secrieru au bucurat peste 80 de copii printr-o amplă acțiune pe care au organizat-o la un spațiu de joacă din municipiu. Acestea au asigurat transportul princhindeilor care s-au arătat extrem de entuziasmați de surpriza primită de ziua lor.

„Această minunată zi nu putea trece fără a dărui fericire copiilor din jurul nostru. Cu siguranță copilașii au rămas cu o amintire frumoasă, iar noi, cu mulțumirea neprețuită că i-am făcut să zâmbească și să simtă că într-adevăr este ziua lor”, a declarat Sînziana Secrieru, președinte OFL Botoșani.

Pe parcursul câtorva ore, copiii de grădiniță și de școală primară s-au jucat în locul special amenajat pentru activități distractive, au mâncat pizza, au dansat și au asistat la un număr impresionat de magie.

Momentul cel mai apreciat l-a reprezentat însă sosirea tortului, pe care era inscripționat mesajul „La mulți ani, 1 iunie!”, care a smuls ropote de aplauze din partea copiilor. Distracția a fost asigurată și cu sprijinul tinerilor liberali, alături de președintele Sorin Cornilă care au împărțit baloane, au cântat și au dansat alături de copiii din cele cinci localități.

„A fost o acțiune de mare amploare, însă faptul că eforturile ne sunt răsplătite cu zâmbetele acestor suflete dragi, ne determină să ne îndreptăm atenția către organizarea a cât mai multor acțiuni pentru copii”, a mai spus Sînziana Secrieru.

De asemenea, alături de doamnele liberale s-a aflat și co-președinta Organizației Municipale a Femeilor Liberale, Andreea Suhăreanu, cu un grup de copii din comuna Mihai Eminescu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani