Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vremea se strică din nou. Când se întorc ploile

Vremea se strică din nou. Când se întorc ploile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

După câteva zile cu vreme de vară, urmează ca începând de marți ploile să-și facă apariție în câteva regiuni ale țării.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. În regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului. Presiunea atmosferica va scãdea, de la o valoare deja sub normal, potrivit REALITATEA TV.

La munte e cald, cerul este variabil, cu unele înnorãri îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde local vor fi ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe creste.

Luni, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade la Miercurea Ciuc și 28 de grade frecvent in Banat, Oltenia si Muntenia, izolat si 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. În zonele joase, dimineața, vor mai fi condiții de ceață.

Marti, in jumătatea de nord a țării, vremea va deveni în general instabilă și se va răci ușor, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. În sudul teritoriului, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cerul temporar noros, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade la Suceava și 30 de grade la Giurgiu.

Etichete: , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani