Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Soţia lui Dacian Cioloş nu este româncă! Ce a spus în 2004 despre ţara noastră!

Soţia lui Dacian Cioloş nu este româncă! Ce a spus în 2004 despre ţara noastră!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dacian Cioloş a fost desemnat marţi de preşedintele Klaus Iohannis noul premier al României. Noul şef al guvernului este căsătorit cu franţuzoaica Valerie Ciolos-Villemin.

Despre soţia lui Dacian Cioloş se crede că este nepoata fostului ministru de externe al Franței, Michel Barnier, scrie capital.ro. Valerie Ciolos-Villemin este expertă în domeniul agriculturii, exact domeniul în care soţul său Dacian a fost comisar european.

Ea a ocupat mai multe funcţii în zona agriculturii, cu focus pe zona României şi a Republicii Moldova. Conform profilului său de Linkedin, Valerie Ciolos-Villemin este absolventă de studii superioare în ştiinţele agriculturii, iar în momentul de faţă este consultant independent.

A ocupat funcţia de cercetător la Montpellier SupAgro, precum şi funcţia de director la Agence Universitaire de la Francophonie, filiala din Republica Moldova, mai notează sursa citată.

Un raport realizat de Valerie Ciolos-Villemin arăta în 2004 că vinurile româneşti sunt de slabă calitate sau contrafacute. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani