Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Se întorc temperaturile de vară. Cum va fi vremea joi și vineri în întreaga țară

Se întorc temperaturile de vară. Cum va fi vremea joi și vineri în întreaga țară

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

După câteva zile în care părea că toamna s-a instalat deja peste țara noastră, spre finalul săptămânii temperaturile vor urca din nou la valori de 30-31 de grade Celsius.

VREMEA JOI
Joi, vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în zona montană și în regiunile vestice, nordice și centrale, unde va ploua slab, dar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în nordul teritoriului, conform REALITATEA TV. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nord-vest și 31 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA VINERI
Vineri, vremea va fi caldă în regiunile sudice, chiar deosebit de calda în Lunca Dunării, iar în restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în zona montană, unde, cu precădere în cursul zilei pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 31 de grade.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani