Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Românul condamnat la moarte în Malaezia, despre discuţiile cu Gigi Becali: „Eu nu mint pentru bani...”

Românul condamnat la moarte în Malaezia, despre discuţiile cu Gigi Becali: „Eu nu mint pentru bani...”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Patronul Stelei a declarat că, dacă va fi cazul, va pune la bătaie chiar şi un milion de euro pentru a-l salva pe românul condamnat la moarte în Malaezia. Crezând în el ca într-o ultimă scăpare, Ionuţ Gologan l-a sunat de mai multe ori pe Gigi Becali, chiar acum câteva zile.

Românul condamnat la pedeapsa capitală în Malaezia a sunat un reporter al Ziarului „ring”, în acest weekend, chiar din „închisoarea morţii”. Ionuţ Gologan a încercat să odată pentru totdeauna adevărul despre banii dăruiţi de Gigi Becali, care nu au ajuns toţi la el în închisoare. „Tata, de când îl ştiu eu, este la fel. Se plimbă de colo-colo şi plânge că vrea să mă ajute pe mine, dar, de fapt, nu mă ajută pe mine, ci se ajută pe el. Atunci când i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: Tată, ai venit aici în iunie, nu trebuie să mai vii încă o dată aşa de repede, nu are rost să te văd prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii să îi folosesc. Pot să cumpăr mai multă mâncare, să îmi continui tratamentul dentar, să iau o cartelă telefonică să sun acasă. Şi zice tata: Bine, bine, ţi-i trimit. Şi mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a făcut cu restul... nu ştiu”, a mărturisit Ionuţ Gologan.

„Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneşte: Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. Ăsta e adevărul. Am găsit avocatul numărul unu în Malaezia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. E supărat pe tata bănuiesc. O fi crezut că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani”, a mai spus Ionuţ Gologan pentru sursa citată. Citeste mai mult: adev.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani