Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Rezultate Bac 2015 cu final tragic! Un elev s-a sinucis când a aflat nota. Credea că ratează Cambridge

Rezultate Bac 2015 cu final tragic! Un elev s-a sinucis când a aflat nota. Credea că ratează Cambridge

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un elev din Bacău s-a sinucis, după ce a văzut media la bac. A crezut că a ratat locul la Cambridge şi s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc, înainte să vadă notele primite la contestaţie.

Un elev s-a sinucis, deşi media era cu aproape un punct mai mare decât avea nevoie pentru a intra la o universitate de prestigiu din străinătate. Cu 8.20, Paul avea toate şansele să studieze jurnalismul în Anglia, aşa cum visa.

Paul tocmai terminase unul dintre cele mai bune colegii din Bacău. La 20 de ani, avea ambiţii mari şi aspiraţii înalte.

Ca să-şi îndeplinească dorinţa, mai avea nevoie de un singur lucru: o medie de cel puţin 8 la bacalaureat. Marţi, când s-au afişat rezultatele, a crezut că visul lui s-a spulberat.

Paul luase nota 7.40. Doar 60 de sutimi îl despărţeau de un loc la Cambridge.

Paul a depus contestaţie, dar n-a mai aşteaptat rezultatele. Miercuri dimineaţă, a plecat de acasă, şi-a închis telefonul şi s-a oprit la o cale ferată din Bacău. Acolo, s-a aruncat sub roţile trenului. A murit pe loc. La două zile de la moartea lui, s-a afişat şi media finală, după recorectare: 8.20. Mai mult decât visase. Însă Paul şi-a răpit singur şansa să se bucure de succesul lui.

Prietenii şi colegii i-au scris zeci de mesaje de condoleanţe. Devastaţi, părinţii lui n-au avut puterea să vorbească.

Cu totii au fost socati de cele intâmplate. „De ce? Oare de ce? Nu pot sa ma impac cu gândul ca ai plecat in asa fel de lânga noi, prietene. (…) Ai fost un baiat extraordinar, educat, erai prieten cu toti, erai diferit de restul persoanelor, tu fiind prea bun pentru aceste zile grele. Dumnezeu sa te ierte”, a postat un prieten pe contul sau de socializare.

Politistii de la Transporturi Feroviare Bacau au deschis o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs tragicul eveniment.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani