Rețeta de drob de miel a lui Chef Sorin Bontea

Rețeta de drob de miel a lui Chef Sorin Bontea

Rețeta de drob de miel a lui Chef Sorin Bontea se pregătește ușor, în scurt timp, și cu preparate la îndemâna oricui. Chef Sorin Bontea folosește pentru rețeta sa organele a doi miei, prapure, ceapă, mărar, pătrunjel, sare, piper și ulei.

Organele se taie în cuburi mici și se pun în oală, după ce uleiul se încinge, și se adaugă sare și piper pe măsură ce se gătesc. Ceapa se călește în 150 de ml de ulei.

Organele nu trebuie gătite complet în ulei pentru că ele vor sta și în cuptor. Preferabil, organele se înăbușă, nu se fierb.

În momentul tocării organelor se adaugă mărar și pătrunjel. După tocare se adaugă ceapa, ouăle, sarea și piperul, după gust, iar dacă organele au o textură uscată se poate adăuga sucul care a rămas în urma preparării lor în ulei.

Compoziția obținută se pune în tăvile acoperite cu prapure și se introduce în cuptorul preîncălzit, unde se lasă la 180 de grade, timp de 30 sau 40 de minute, în funcție de tipul de cuptor. Sursa: antena3.ro

Stirea anterioara

Alimente bune pentru o minte sclipitoare

Stirea Urmatoare

Tânăr depistat la volan sub influența alcoolului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.