Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prognoza meteo pentru luna martie, revizuită. Sunt anunțate temperaturi RECORD!

Prognoza meteo pentru luna martie, revizuită. Sunt anunțate temperaturi RECORD!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Meteorologii vin cu vești de excepție pentru luna martie. Vremea se anunță în general frumoasă, iar în unele zone din țară sunt așteptate și temperaturi de 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo 4 - 11 martie 2019
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și la munte și local excedentar în nordul extrem al țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea 11 - 18 martie 2019
Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi ușor excedentare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 18 - 25 martie 2019
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile centrale, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 25 martie - 1 aprilie 2019
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării și normale pentru acestă săptămână în rest, potrivit ANM, informează Observator TV.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani