Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţist din Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

Poliţist din Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un poliţist din Suceava, aflat în misiune în această dimineaţă, a fost lovit cu o sabie de un interlop din Rădăuţi. Poliţistul se află în stare gravă la spital.

Un poliţist din Suceava, aflat în misiune la percheziţii, a fost lovit cu o sabie de un interlop din Rădăuţi, transmite Realitatea TV. Poliţistul se află în stare gravă la spital.

„În acestî dimineaţă au fost executate 8 perchezitii pentru trafic de droguri. În una dintre locaţii, în Rădăuti un suspect a atacat un poliţist din cadrul Operaţiunilor speciale. Acest bărbat a fost arestat şi anul trecut tot pentru trafic de droguri. A fost pus în libertate, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar de instanţă", a declarat la Realitatea TV Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt din Poliţia Română.

Potrivit acestuia, medicii sunt foarte rezervaţi momentan. „Aşteptăm să ne transmită care e starea lui", a spus Georgian Dragan.

Poliţia Română a transmis un mesaj în această dimineaţă.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!"


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani