Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Opt persoane rănite. Plan roşu de intervenţie activat după un accident grav în Vrancea

Opt persoane rănite. Plan roşu de intervenţie activat după un accident grav în Vrancea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce trei maşini s-au ciocnit pe un drum judeţean din Vrancea, printre victime fiind şi un copil. În urma accidentului, autorităţile locale au activat planul roşu de intervenţie, la ora transmiterii acestei ştiri răniţii fiind transportaţi la spital. Traficul rutier în zonă dse desfăşoară îngreunat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, plutonier adjutant Florin Olaru, accidentul s-a produs pe drumul judeţean 252, la ieşire din localitatea Homocea, spre localitatea Ploscuţeni, după ce trei autoturisme s-au ciocnit.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul, relatează News.ro.

În urma impactului, opt persoane din toate cele trei maşini au fost rănite, printre victimne aflându-se şi un copil. Două persoane au rămas prinse între fiarele maşinii în care se aflau, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Trei dintre cei opt răniţi sunt în stare gravă, la ora transmiterii ştirii toate victimele fiind transportate la spital pentrun îngrijiri medicale.

Autorităţile locale au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului, au fost mobilizate importante forţe, toate cele patru autospeciale SMURD din judeţul Vrancea, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, mai multe salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi echipaje de Poliţie.

În prezent, traficul rutier pe DJ 252, în zona accidentului, se desfăşoară îngreunat.

Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani