Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Momente de teroare! Doi câini de luptă au sărit gardul și au sfârtecat trei trecători!

Momente de teroare! Doi câini de luptă au sărit gardul și au sfârtecat trei trecători!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Trei persoane au ajuns, duminică, în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, după ce au fost muşcate de doi câini de luptă, boxeri, care au reuşit să sară gardul curţii în care se aflau.

Doi câini de luptă au scăpat dintr-o curte de pe strada Tănăsescu din Iași şi au atacat o fată de 22 ani care mergea spre casă.

În apărarea fetei a sărit tatăl acesteia, care a fost muşcat de mână şi de faţă. Un vecin care a văzut incidentul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a sărit la rândul său în ajutor, el fiind muşcat în zona genitală. Una dintre victime a rămas fără un testicul, iar o alta are piciorul sfârtecat.

„În cea mai gravă stare este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a fost muşcat la nivelul zonei genitale, cu avulsie de testicul stâng. După ce a fost preluat, a fost direcţionat la Spitalul C.I. Parhon, la secţia de Urologie. Ceilalţi doi pacienţi sunt duşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sf. Spiridon", a declarat, pentru Agerpres, prof.univ.dr. Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, victimele au fost preluate de un echipaj de prim ajutor şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Proprietara celor doi câini care au sărit gardul unei curţi din zona Splai Bahlui şi au muşcat trei persoane a fost dusă la audieri la Secţia 2 Poliţie, cel mai probabil pe numele acesteia urmând a fi întocmit un dosar penal.

„A fost făcută o sesizare conform căreia unul sau doi câini dintr-o rasă periculoasă au evadat dintr-o curte şi au atacat trei persoane. E vorba de doi adulţi şi o fată de 15 ani. În prezent se fac cercetări. Proprietara patrupedelor a fost adusă la Secţia 2 Poliţie pentru audieri", a declarat, pentru Agerpres, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani