Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost închise din cauza viscolului

Mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost închise din cauza viscolului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Mai multe drumuri naţionale şi judeţene din judeţele Teleorman şi Bacău au fost închise, luni dimineaţa, din cauza viscolului puternic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează (ora 9:15), că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, circulaţia rutieră este întreruptă în judeţul Teleorman pe mai multe drumuri naţionale: DN51 Zimnicea – Viişoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz şi DN65A Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede.

De asemenea, în acelaşi judeţ, circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judeţene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703). Se acţionează pentru curăţarea părţii carosabile.

În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: comuna Urechești - DN11A - Adjud - DN2 – comuna Sascut.

Pentru evitarea situaţiilor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Mangalia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani