Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Într-o primărie au fost descoperite microfoane. Funcționarii erau ascultați

Într-o primărie au fost descoperite microfoane. Funcționarii erau ascultați

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Politistii si procurorii au deschis dosar de cercetare penala dupa ce au primit o sesizare cum ca in incinta Primariei Dumbrava judetul Prahova, s-ar efectua interceptari neautorizate ale functionarilor administratiei locale, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, la inceputul lunii septembrie, politistii au primit o reclamatie potrivit careia in birourile Primariei Dumbrava ar fi fost amplasate microfoane, angajatii administratiei locale fiind ascultati in timpul orelor de program.

In urma sesizarii, politistii au gasit microfoane in primarie, iar procurorii au deschis dosar penal.

Aceleasi surse au precizat pentru News.ro ca unii dintre angajati il acuza pe primar ca ar fi montat aparatura de ascultare.

Condactat telefonic, edilul Marian Apostol a declarat ca ceea ce se intampla este rezultatul unei razbunari.

Apostol, ales primar la scurtinul partial de anul acesta, a relatat ca, in perioada in care detinea functia de secretar al Primariei, a sesizat Agentia Nationala de Integritate (ANI) cu privire la faptul ca un consilier PNL a carui sotie lucreaza in primarie detine o firma aflata in contract cu administratia locala.

In acest context, Apostol a spus ca sotia fostului consilier, angajata a administratiei locale, ar urmari sa-i faca rau.

„Nu ma voi abate de la principiile mele", a spus Apostol.

Conform surselor judiciare, edilul nu a fost pus sub acuzare, politistii si procurorii cercetand la acest moment faptele si nu o persona anume.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani