Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie: O săptămână agitată pentru zodii, plină de evenimente astrologice

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie: O săptămână agitată pentru zodii, plină de evenimente astrologice

În săptămâna 8-14 ianuarie 2024 se anunță evenimente astrologice importante, care vor afecta toate zodiile. Pe 11 ianuarie e Lună Nouă în Capricorn, iar pe 14 ianuarie Mercur ajunge din nou în Capricorn.  

Horoscop Berbec
În prima parte a săptămânii, nativii Berbec sunt preocupați să rezolve chestiuni birocratice. Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din casa carierei și aspirațiilor profesionale și Berbecii sunt invitați să-și seteze obiective profesionale pe termen lung. Pentru că fenomenul astral formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa banilor, s-ar putea să se schimbe situația financiară, în urma unor decizii de natură profesională. Pe 14 ianuarie, ajunge și Mercur, planeta comunicării, în casa carierei și aduce propuneri și oferte noi. Multe situații care păreau fără rezolvare în sfera profesională, acum pot intra pe un făgaș normal. Finalul săptămânii aduce discuții despre bani, valori și evenimente care pot testa relațiile.

Horoscop Taur
În prima parte a săptămânii, nativii Taur sunt preocupați de o situație în planul financiar și intim, legat de relația de cuplu. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul cunoașterii, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor și Taurii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung în aceste domenii. Planurile personale de viață ale Taurilor pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge, din nou, în zodia Capricorn și Taurii pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de schimburile de experiență profesională. Finalul săptămânii aduce decizii neașteptate în planul carierei sau al statului personal, în urma unor evenimente, care le-au schimbat convingerile și perspectiva asupra vieții.

Horoscop Gemeni
În prima parte a săptămânii, nativii Gemeni sunt preocupați de relația de cuplu. Apar discuții legate de implicarea în relație, administrarea unor bunuri sau de unele acțiuni din trecut. De asemenea, pot să apară și persoane din trecut. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul intereselor financiare, moștenirilor, dar și relațiilor intime și Gemenii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung, legate de aceste domenii. Pe de altă parte, planurile nativilorpot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa asociată trecutului și frământărilor interioare. Pe 14 ianuarie, Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Capricorn și se reiau dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de situația financiară, a unor datorii, credite sau care vizează sectorul intim și relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop Rac
În prima parte a săptămânii, nativii Rac sunt preocupați de activitatea de la locul de muncă, de programul sau condițiile de lucru, de implicarea în noi proiecte, care le pot aduce mai mulți bani în conturi. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul căsătoriei, relației și parteneriatelor profesionale, care anunță noi etape, dar și setarea unor obiective pe termen lung. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care se află în sectorul planurilor de viitor și formează un aspect armonios cu Luna Nouă, semn căplanurile pe termen lung, care privesc relațiile de cuplu, dar și cele profesionale, pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și nativii Rac pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de relație și asocierile profesionale.

Horoscop Leu
În prima parte a săptămânii, nativii Leu ar putea avea parte de o vizită surpriză sau vești/o invitație la o cină romantică. Nativii sunt sfătuiți să lase în urmă unele neînțelegeri și să clarifice niște chestiuni, care îi frământă de o perioadă mai mare de timp. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul muncii și sănătății, care anunță noi etape privind sarcinile, condițiile de muncă sau începerea unui job nou. De asemenea, și starea de sănătate intră în atenția Leilor, care vor decide să adopte un regim de viață sănătos. Planurile profesionale ale nativilor pot cunoaște schimbări favorabile neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei. Pe 14 ianuarie, Mercur revine în zodia Capricorn și se pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de activitatea profesională.

Horoscop Fecioară
În prima parte a săptămânii, nativii Fecioară sunt preocupați de casă și relațiile de familie, de achiziționarea unor bunuri pentru casă. Fecioarele pot primi și o sumă de bani de la cineva din familie. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, vacanțelor sau valorificării unor pasiuni, care anunță noi etape, dar și setarea unor obiective pe termen lung. Planurile nativilor, privind o relație sentimentală, pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa principiilor și credințelor. Pe 14 ianuarie, Mercur, guvernatorul Fecioarelor, ajunge în zodia Capricorn și se pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de sectorul amoros, programarea unei călătorii de agrement sau relația cu copiii.

Horoscop Balanță
În prima parte a săptămânii, nativii Balanță sunt preocupați de inițierea unor dialoguri, care privesc administrarea unor bani comuni cu partenerul de cuplu, intrarea în posesia unor acte notariale, juridice, obținerea unei burse, achitarea unor cursuri. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului, relațiilor cu părinții și administrarea patrimoniului.Planurile familiale ale nativilor Balanță pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa intereselor financiare. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și se pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de administrarea unei moșteniri, rezolvarea unor chestiuni care țin de casă și familie.

Horoscop Scorpion
În prima parte a săptămânii, nativii Scorpion sunt preocupați de intrarea în posesia unor bani, dar și de plăți, cumpărături și returnarea unor datorii. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul comunicării, gândirii, învățarea unor lucruri noi și relațiile cu rudele. Se deschid noi etape privind interacționarea cu ceilalți, iar nativii sunt preocupați, în următoarele două săptămâni, să-și seteze obiective relaționale sau profesionale pe termen lung. De asemenea, Scorpionii pot schimba niște decizii în urma unor evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și se pot relua dialoguri sau negocieri începute între 13 și 23 decembrie. Weekendul poate aduce evenimente neprevăzute în familie, în familia partenerului de cuplu sau vizite neașteptate ale unor rude.

Horoscop Săgetător
În prima parte a săptămânii, nativii Săgetător sunt preocupați de rezolvarea unor chestiuni administrative la locul de muncă. Posibil să inițieze niște dialoguri cu colegii, șefii, colaboratorii pentru eficientizarea sarcinilor și găsirea unor soluții la unele probleme, care au apărut în ultima perioadă. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Se deschid noi etape si nativii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung pentru suplimentarea veniturilor.Planurile privind situația financiară și deciziile pe care le vor adopta nativii Săgetător pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii și activităților profesionale. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și se pot relua niște dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de sectorul financiar. Weekendul aduce vești sau informații surpriză și deplasări la rude sau în afara orașului.

Horoscop Capricorn
În prima parte a săptămânii, nativii Capricorn nu au o stare fizică sau psihică prea bună, pentru că resimt o oboseală sau caută să identifice niște cauze a unor evenimente petrecute în planul sentimental. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul personalității, care îi invită la setarea unor obiective personale pe termen lung. De asemenea, se dinamizează și axa relațiilor și deciziile, pe care nativii le vor lua, ar putea să depindă și de acțiunea sau atitudinea partenerului. Planurile Capricornilor pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice și relațiilor cu persoanele dragi. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și se pot relua dialoguri începute între 13 și 23 decembrie. Pentru că Mercur este în mișcare directă, nativii văd mai clar o situație și vor căuta să ia decizii fără să fie influențați. Weekendul aduce preocupări pentru administrarea banilor, dar pot să apară și cheltuieli sau evenimente financiare neprevăzute.

Horoscop Vărsător
În prima parte a săptămânii, nativii Vărsător sunt preocupați de organizarea unei întâlniri cu prietenii sau privind rezolvarea unui context familial, în care cineva din grupul pe care nativii Vărsător îl frecventează ar putea să se implice și să ajute. Pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, din sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Este momentul unui bilanț și lăsarea în urmă a trecutului, setarea unor obiective de viitor, pregătirea unui plan de relansare. De asemenea, Vărsătorii pot avea parte de schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul vieții de familie. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și nativii pot să aibă conștientizări în urma unor evenimente, care au avut loc între 13 și 23 decembrie. În weekend, Luna traversează zodia Vărsător, nativii se simt bine și vor să se afirme, să iasă în față, să organizeze întâlniri, călătorii sau să iasă la evenimente în oraș.

Horoscop Pești
În prima parte a săptămânii, nativii Pești sunt preocupați de carieră, relația cu șefii, proiectele profesionale. Au loc discuții și pregătirea unor strategii. Pe fondul acesta astral, pe 11 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în sectorul activităților de pe urma exercitării profesiei, planurilor și proiectelor de viitor, privind relațiile de prietenie și implicarea în proiecte/campanii comune. De asemenea, planurilor Peștilor pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, datorită unui aspect armonios, care se formează între fenomenul de Lună Nouă și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării și interacționării cu ceilalți. Pe 14 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Capricorn și se pot relua dialoguri începute între 13 și 23 decembrie, legate de planuri și proiecte comune cu prietenii, dar și planuri pe care nativii le stabilesc cu partenerul de viață. Weekendul aduce o stare de izolare, aducere aminte de evenimente din trecut, care le pot răscoli Peștilor universul interior.

Stirea anterioara

Proprietarii de câini periculoși, obligați să plătească RCA pentru animale. Amenda pe care o riscă deținătorii dacă nu plătesc asigurarea

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 15 - 21 iulie: Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Gemenilor li se deschid drumurile. Fecioarele fac schimbări

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.