Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscopul săptămânii 1 - 7 aprilie. Taurii spun ce gândesc!

Horoscopul săptămânii 1 - 7 aprilie. Taurii spun ce gândesc!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Berbec
Ai o săptămână excelentă la capitolul comunicare, iar acest lucru te ajută să legi conexiuni cu tot felul de persoane cu care interacționezi de-a lungul săptămânii. În plus, săptămână aceasta te concentrezi pe partea emoțională.

Taur
Empatizezi mai mult decât în mod normal și reușești să te pui în pielea celorlalți chiar și atunci când e nevoie să iei decizii în beneficiul tău. Ești din ce în ce mai deschis când vine vorba de lucrurile care te deranjeză. Nu îți mai este teamă să spui ce gândești.

Gemeni
Simți că nu faci suficient de mult lucruri, chiar dacă nu este adevărat. Pui din ce în ce mai multă presiune pe tine și stresul va apărea în mod inevitabil. Vrei să faci toate lucrurile deodată. Pe de altă parte, sfârșitul săptămânii vine cu mai multă relaxare.

Rac
Îți lipsește răbdarea la început de săptămână. Nu te poți concentra pe lucrurile pe care cei din jur ți le spun și, în fond, vrei să acționezi așa cum îți dictează instinctul. Pe de altă parte, în această săptămână este posibil să apară multe conflicte.

Leu
Transformi probleme mici în probleme uriașe doar pentru că reușești să te stresezi de la orice lucru care apare și pe care nu l-ai luat în calcul de la început. În schimb, sfârșitul săptămânii vine cu rezolvări pe toate planurile.

Fecioară
Nicio problemă nu este prea complicată pentru tine și, mai mult, reușești să treci peste toate conflictele care apar cu ușurință. În această săptămână îți iei energia de la oamenii cu care interacționezi și te bucuri de mult optimism.

Balanță
Se întâmplă o mulțime de lucruri în jurul tău, însă nu le acorzi importanță, pentru că responsabilitățile pe care le ai îți ocupă tot timpul. Mijlocul săptămânii este despre tine și acea persoană specială din viața ta. Romantismul te caracterizează.

Scorpion
Un detaliu amuzant la prima vedere se poate transforma într-o mare problemă. Încearcă să nu minimalizezi lucrurile din jurul tău doar pentru că alegi să le vezi dintr-o perspectivă amuzantă. Este indicat să nu ignori problemele de sănătate.

Săgetător
Te-ai săturat de rutină, așa că în această săptămână iei o pauză de la tot ce înseamnă „obișnuit” pentru tine. Simți că a venit momentul să-ți extinzi orizonturile și, astfel, îți îndrepți atenția spre tot ce înseamnă nou.

Capricorn
Petreci timp cu o persoană importantă din viața ta. Aveți discuții mărunte și vă bucurați de timp de calitate petrecut împreună. În plus, toate micile conversații te ajută să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Vărsător
Începi să analizezi lucrurile din jurul tău, cât și atitudinile pe care le-ai avut în diverse situații. Vrei să faci schimbări importante în viața ta și acestea au legătură mai ales cu modul în care percepți lumea. Petreci mult timp singur.

Pești
Lenevești în această săptămână. Nu ai chef să te ocupi de orice înseamnă responabilități, ci preferi să se rezolve toate de la sine. Toată agitația din ultima vreme te-a ajuns din urmă și tot ce îți dorești acum este puțină relaxare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani