Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cutremurător. Ce s-a întâmplat cu pacientul pentru care Gigi Becali a plătit 70.000 de euro

Cutremurător. Ce s-a întâmplat cu pacientul pentru care Gigi Becali a plătit 70.000 de euro

Soţia lui Daniel Ciobanu, rănit grav în incendiul de la clubul Colectiv, este indignată că acesta nu a fost transferat la o clinică din străinătate, deşi primise banii necesari, 70.000 de euro, de la Gigi Becali.

Medicii israelieni care l-au consultat au propus să îl transporte la Tel Aviv. După câteva ore, i-au reevaluat, însă, starea şi apoi au revocat decizia.

„Un medic de aici mi-a spus ca toti va muri din cauza septicemiei. Asa mi s-a spus, ca nu au nicio sansa. Deja se infecteaza cu propria carne. Carnea asta arsa se descompune", a spus revoltata sotia lui Daniel Ciobanu.

„L-au lasat neacoperit, ranile lui nu au fost acoperite in totalitate, nu l-au operat la timp, iar acum este in soc septic. Am vrut sa-l transferam in Israel unde este o clinica speciala pentru astfel de cazuri, dar socul septic nu mai permite transportul lui", a mai maturisit femeia care are cu Daniel Ciobanu doi copii, de 8 si 11 ani.

„Cazul Ciobanu este unul care s-a mediatuzat foarte mult. Pacientul este foarte grav. Are arsura de cai respiratorii foarte mare, are si arsura externa de 45 % din suprafata corpului si medicii nostri curanti au considerat ca ar avea mai multe sanse in strainatate. Dupa aceea s-a primit acceptul de la spitalul din Tel Aviv, s-au facut demersurile ca sa vina un avion de-al lor. In momentul in care au venit sa-l ia medicul a decis ca nu e in stare foarte sigura pentru a fi transportat. Pacientul Ciobanu este intr-o stare destul de alterata. Nu pot sa raspund pentru ca prognosticul este foarte greu de dat", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani