Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum să ieşi mai bine în poze. Trucuri de care să ţii cont

Cum să ieşi mai bine în poze. Trucuri de care să ţii cont

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dacă te-ai obișnuit deja să ieși aiurea în poze, probabil devii iritat(a) de fiecare dată când trebuie să stai în fața unui aparat, iar asta nu face decât să înrăutățească lucrurile.

Atunci când știi că se apropie momentul și fotograful e gata să apese pe buton, respiră adânc și expiră natural, relaxându-ți umerii și brațele. În timp ce expiri, zâmbește! În niciun caz, nu îți ține respirația, fiindcă o să pară că te sufoci.

1. Verifică-ți look-ul: să nu ai șuvițe rebele, spanac între dinți sau lăptic în colțul gurii!
2. Folosești un șervețel umed pentru a îndepărta potențialele urme de transpirație și acoperă-ți coșurile (dacă există) cu un baton corector.

3. Ai grijă să nu fii prea machiata (mai ales, în culori închise) și să nu faci poze în soare dacă porți ochelari.

4. Nu te uita direct în obiectivul camerei, fiindcă așa fața ta va părea mai mare. Un truc pe care-l folosesc multe vedete: uită-te un pic deasupra aparatului!

5. Întoarce-ți capul în așa fel încât 3/4 din față să fie expusă către aparatul foto și trage-ți umerii înapoi. Poziția clasică pentru pozat este să te întorci pe trei sferturi către cameră, cu un picior în fața celuilalt și cu un umăr mai aproape de cameră decât celălalt.

6. Ce faci cu brațele? Le lași să atârne în jos, le ridici deasupra capului, le împreunezi pe piept (glumă!!!)? Brațele pot fi lăsate să atârne de-a lungul corpului, sau le poți trage în spate. În niciun caz, nu ți le pune în șold!

7. Fii expresiv(ă). Nu trebuie să ai un zâmbet perfect, ci să fie unul drăguț, nu cu gura până la urechi, dar nici abia schițat. Sau, o idee și mai bună: zâmbește cu ochii! Nimic nu sugerează mai bine fericirea și frumusețea decât o privire caldă, strălucitoare. Truc: imaginează-ți că aparatul foto este, de fapt, o persoană pe care o iubești mult și care te face fericit(ă)!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani