Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum afli cine te sună cu număr ascuns

Cum afli cine te sună cu număr ascuns

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Cu siguranta ai patit si tu sa fii sunata cel putin o data cu numar ascuns. Astfel de apeluri sunt deranjante, mai ales daca le primesti noaptea sau atunci cand te afli in compania unei persoane speciale ori la un eveniment important. De fiecare data, insa, faptul ca cel care te suna este pus pe glume in momentele cele mai nepotrivite reprezinta marea problema. De aceea, existenta unei modalitati de a-l descoperi pe faptas este binevenita.

Vrei sa afli cine insista sa te deranjeze fara a-si face cunoscuta identitatea? Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

1. In primul rand, trebuie sa iti creezi un cont VoiceIP. Pentru aceasta, este nevoie sa ceri informatii de la providerul de telefonie mobila pe care l-ai ales. Fiecare are regulile lui si tarifele aferente.

2. In momentul in care iti vei crea contul respectiv, vei primi un numar. Acesta trebuie adaugat in telefon la setarile legate de devierea apelurilor. Acestea din urma trebuie deviate indiferent de motivul pentru care nu poti raspunde, asadar opteaza pentru setarea Always Forward, daca ai aceasta posibilitate.

3. Atunci cand vei primi apelul cu numarul ascuns, nu trebuie sa raspunzi, iar acesta va fi automat deviat catre numarul de VoiceIP. Apoi, folosind calculatorul, poti accesa contul in cauza pentru a vedea cine este responsabil pentru apelul respectiv. Trebuie sa stii ca daca ai cartela, este important sa ai si credit disponibil, intrucat fiecare deviere te va costa. In plus, este de mentionat faptul ca serviciul VoiceIP este disponibil si pe Skype. Sursa: divahair.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani