Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caz șocant! Cum a „înviat” o bătrână cu câteva ore înainte de înmormântare

Caz șocant! Cum a „înviat” o bătrână cu câteva ore înainte de înmormântare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

O femeie în vârstă de 85 de ani, din Focșani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență în stare deosebit de gravă, după ce familia a crezut-o moartă și o pregătea de înmormântare, scrie Monitorul de Vrancea.

Potrivit unor surse medicale, în cursul dimineții de miercuri, sora femeii ar fi găsit-o pe aceasta căzută în curte, inconștientă și în șoc hipotermic. Pentru că bătrâna nu mai avea nici o reacție, familia a crezut că este moartă. Oamenii au dus-o în casă, au așezat-o pe pat, au aprins focul în sobă și au chemat preotul. Nu mică le-a fost însă surpriza, când femeia a deschis ochii, în cursul după amiezii, după ce s-a mai încălzit în cameră.

„Cei din familie au găsit-o miercuri dimineață în stare de inconștiență. Au crezut că a murit, au băgat-o în casă și au făcut focul, după care au decis să cheme preotul. După o perioadă de timp, în cursul după-amiezii după ce s-a mai încălzit în cameră, femeia a deschis ochii și, în aceste condiții, membrii familiei au chemat ambulanța. Echipa medicală care a ajuns la fața locului a găsit femeia într-o stare de hipotermie severă. Este posibil ca aceasta să fi suferit un accident vascular cerebral, motiv pentru care a căzut și nu a mai reușit să facă focul pentru a se încălzi”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda. Femeia a fost internată la Secția de Terapie Intensivă, în stare gravă


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani