Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoritatea Electorală Permanentă recrutează operatori calculator pentru secțiile de votare. Activitatea este remunerată!

Autoritatea Electorală Permanentă recrutează operatori calculator pentru secțiile de votare. Activitatea este remunerată!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

Documentul poate fi consultat pe site-ul AEP la adresele de web http://www.roaep.ro/legislatie/legislatie-electorala/alegeri-locale,  http://www.roaep.ro/legislatie/legislatie-electorala/alegeri-parlamentare.

Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Precizăm că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
·    Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
·    Să cunoască limba română, scris şi vorbit;
·    Să aibă minimum 18 ani împliniţi;
·    Să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
·    Să fi absolvit învățământul general obligatoriu;
·    Să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.

Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani