Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste şoc pentru Becali. E obligat să plătească pensie alimentară pentru un copil din flori

Veste şoc pentru Becali. E obligat să plătească pensie alimentară pentru un copil din flori

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O instanţă din Austria îl obligă să plătească 85 de mii de euro, pensie alimentară pentru copilul pe care nu l-a recunoscut. Informaţia apare in presa tabloidă. Mama băiatului se judecă pentru paternitate cu Becali, acum cere executarea silită a impresarului pentru suma stabilită de judecătorii austrieci.

Aida Giurumescu, de profesie avocat, nu vrea în ruptul capului să renunţe la pensia pe care spune ea, Ioan Becali o datorează fiului lor. Cei doi ar fi trăit impreună timp de trei ani, din relaţia lor a apărut Bernhard, un băieţel acum în vârstă de 11 ani.

Pentru că Giovani Becali nu a recunsocut copilul, în 2006 avocata stabilită de ani buni în Austria a început un lung şir de procese de paternitate. Instanţa l-a obligat pe Becali inclusiv la testul ADN, dar impresarul a refuzat se supună acestei hotarari.

Acum, Aida Giurumescu a depus la judecătoria sectorului 4 o cerere de executare silită a celui despre care spune că este tatăl copilului ei.Giovani Becali nici nu vrea să audă de aşa ceva. El a declarat la România Tv că povestea este o „invenţiei a unei domnişoare". Sursa: rtv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani