Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
VESTE ȘOC! O cunoscută vedetă Pro TV se retrage: „Este pur și simplu disperată”

VESTE ȘOC! O cunoscută vedetă Pro TV se retrage: „Este pur și simplu disperată”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Anamaria Prodan a luat decizia de a renunța la emisiunea pe care o prezenta, din cauza mamei sale cântăreața de muzică populară Ionela Prodan, care se află într-o stare critică.

Anamaria Prodan a renunțat la emisiunea “Gospodar fără pereche”, pe care o prezenta la Pro Tv. Vedeta vrea în aces moment să-și canalizeze întraga energie asupra mamei sale, potrivit Wowbiz.ro.

Astfel, surse din anturajul vedetei au mărturisit că Anamaria s-a mutat la Spitalul Elias din București, acolo unde se află internată mama ei.

„Ionela Prodan este bolnavă rău, iar Anamaria este pur și simplu disperată. O iubește pe mama ei ca pe ochii din cap și nu mai știe ce să facă să îi mai aline suferintele îndrăgitei cântărețe de muzica populara”, au spus prietenii vedetei, pentru wowbiz.ro.

Familia Ionelei Prodan mai are o speranță, după ce cântăreața s-a trezit din comă și ar fi avut prima reacție, după câteva zile în care nimeni nu mai spera la o minune. „S-a uitat la Ana si la Anca, fetele ei, apoi le-a luat de mana si a vorbit cu ele cateva cuvinte! Era slabita, dar faptul ca a reactionat reprezinta cu adevarat o minune”, au dezvaluit prietenii familiei Prodan, potrivit WowBiz.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani