Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vedetă TV, bătută crunt de tată, mai apoi de soț! „Am făcut multe ore de terapie…”

Vedetă TV, bătută crunt de tată, mai apoi de soț! „Am făcut multe ore de terapie…”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dana Războiu a demonstrat că este o femeie extrem de puternică. Iar acum se poate afirma și mai cu tărie, având în vedere copilăria infernală pe care a trăit-o. Prezentatoarea de știri auzea mereu scandaluri în familie li era bătută de tată.

Șirul dramelor pare că nu se mai termină în rândul vedetelor. De data aceasta este vorba despre Dana Războiu, care a rămas profund marcată de ceea ce s-a întâmplat în copilărie. Femeia puternică de astăzi, ascunde traume care au marcat-o pentru totdeauna.

Copilăria Danei Războiu a fost un adevărat calvar. Bătaia și scandalurile erau la ordinea zilei. Dezvăluirile făcute de știristă sunt cutremurătoare: „Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.”, a spus Dana Războiu pentru life.ro.

Dana Războiu, două căsnicii eșuate
Din păcate, coșmarul din copilărie a urmărit-o și ulterior, având în vedere că Dana Războiu a divorțat în 2005 din cauza agresiunii în căsnicie. Dana Războiu l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătătii, Ovidiu Brânzan că a lovit-o cu pumnii și picioarele de mai multe ori. A făcut plângere și a șocat opinia publică la momentul respectiv, scrie wowbiz.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani