Un jurat de la „Chefi la cuţite”, pe masa de operaţie!

Un jurat de la „Chefi la cuţite”, pe masa de operaţie!

Unul dintre cei mai îndrăgiţi maeştri bucătari din România, jurat la "Chefi la cuţite", a mărturisit că trebuie să ajungă la... cuţit!

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, în timpul unui interviu oferit Oanei Turcu, pentru emisiunea „Refresh", difuzată la Antena Stars, că a decis să scape, cu orice preţ, de kilogramele în plus.

Scărlătescu a explicat că a luat în calcul o intervenţie chirurgicală pentru micşorarea stomacului, deşi a fost sfătuit să nu facă acest lucru. Până la bisturiu, chef Scărlătescu încearcă să rezolve problema cu regim. „Ţin dietă, mănânc doar legume. O lună sunt vegetarian", a explicat Scărlătescu. Maestrul bucătar a mărturisit, în cadrul aceluiaşi interviu, că de o săptămână este din nou burlac: „Relaţia mea este gastronomia. În acest moment nu am o relaţie. Am avut o relaţie până acum o săptămână. Ea m-a lăsat... Eu nu iau lucrul acesta ca pe un eşec". Sursa: spynews.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.