Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în prima ediție de la „Vocea României”

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în prima ediție de la „Vocea României”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii de talente „Vocea Romanieia inceput in forta vineri seara. O concurenta i-a cucerit pe cei 4 jurati, care nu au mai putut sa stea” , atat de mult, incat i s-a vazut o mare parte din abdomen. Ba chiar a dansat lasciv pe ritmuri cubaneze.Biu Marquetti a participat la „Vocea Romaniei”, datorita fiicei sale.

„Pentru fata mea sunt aici! S-a bucurat foarte mult. Este foarte greu să fiu mamă, să fiu cântăreaţă, să stau departe, dar sper că la un moment dat să merite efortul pe care l-am depus amândouă", a mărturisit cubaneza, înainte să cânte la audiţiile pe nevăzute.

La final, Loredana Groza a fost cea care s-a întors şi a ales-o să facă parte din echipa sa.

Vocea României - noi reguli în sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon al show-ului ''Vocea României 2015'' a debutat pe 18 septembrie, de la 20.30, într-un nou decor şi cu schimbări în regulament. Anul acesta, echipa de producţie a introdus două reguli existente în formatul internaţional.

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapă audiţiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenţii care nu vor reuşi să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susţinuţi îndeaproape de Pavel Bartoş.

„Noile reguli de la Vocea României 2015, impuse de formatul internaţional al show-ului, mă fac să fiu şi mai apropiat de toţi cei care participa şi să-i susţin mai puternic, indiferent de rezultatul prestaţiei lor", a adăugat şi Pavel Bartoş. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani