Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trupa Iris a fost sancționată de comunitatea motocicliștilor pentru că a împărțit scena cu Adrian Minune

Trupa Iris a fost sancționată de comunitatea motocicliștilor pentru că a împărțit scena cu Adrian Minune

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Disprețul arătat de managementul formației Iris față de istoria trupei și respectul inexistent pentru fani a început să fie sancționat de cei ce au aplaudat ani în șir ”naționala de rock”.

Pentru faptul că grupul ”s-a amestecat” într-o salată muzicală publică, ce a avut loc weekendul trecut, la Băicoi, unde trupa rock a fost cap de afiș cu Adrian Minune (fapt relatat în exclusivitate de Libertatea.ro), o mare comunitate de motocicliști, ”Lupii Liberi”, nu mai văd formația demnă pentru a participa la întrunirea lor anuală. În fiecare an, multe trupe au onorat zilele de petrecere ale motocicliștilor, eveniment ce strânge la Râșnov sute de participanți. ”Când banii ”e” peste pasiune, muzică și respect! Iris nu sunteți binevoiți la Lupii Liberi”, este mesajul-aluzie al reprezentanților comunității în cauză care taxează în acest mod evenimentul în care trupa rock țși-a șifonat istoria asociindu-se cu solistul de manele Adrian Minune. Iris a fost formația-vedetă a primei seri, iar vedeta manelelor a închis cea de-a doua seara a manifestării care a avut loc pe 20 și 21 mai a.c. în centrul localității prahovene.

„Am primit cu bucurie invitaţia de a participa la Zilele oraşului Băicoi şi nu vom dezamăgi aşteptările publicului din localitate. Respectăm toţi ceilalţi artişti participanţi la eveniment şi genurile muzicale pe care le reprezintă”, a fost reacția managementului trupei Iris& Cristi Minculescu înaintea ”Zilelor orașului Băicoi”.

În ultimii ani, multe vedete ale scenei rock/ folk au cântat pentru ”Lupii liberi”, la festivalul lor de la Râșnov, amintim: Kempes, Bucovina, Trooper, Magica, Andrei Păunescu ori Radu Pietreanu. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani