Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei tipuri de femei răutăcioase. Fereşte-te de această zodie! Calcă pe cadavre şi îi place!

Trei tipuri de femei răutăcioase. Fereşte-te de această zodie! Calcă pe cadavre şi îi place!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vorbim astazi despre zodiile care dau acele femei tentate mai degraba sa faca rau decat bine. Care nu doar ca se enerveaza repede, dar si reactioneaza urat la manie.

Trei sunt zodiile in care se nasc cu predilectie aceste femei. Iata-le!

Scorpion
Femeia Scorpion este rautatea personificata. Cine indrazneste sa se puna cu ea trebuie sa se astepte la cele mai crunte razbunari. Nu suporta sa fie data la o parte, sa fie "calcata pe coada", sa fie umilita. Toate aceste sentimente nu ii aduc decat frustrare, care se transforma in ura si in manie. Este nemiloasa, mai ales daca intri intr-o polemica cu ea. E lipsita de scrupule si va jigni fara masura, daca asa crede ea de cuviinta. Nu ii pasa daca asta te deranjeaza, ba chiar se hraneste cu supararea ta, scrie ele.ro.

Pesti
Te miri ca se afla si femeia Pesti in clasament, nu? Ai si de ce, pentru ca la prima vedere nu ti-ai putea imagina ca este capabila de vreo rautate. E insa o scorpiuta sub acoperire. Dincolo de faptul ca este cicalitoare, ii place sa se victimizeze si nu este capabila de niciun fel de sacrificiu. Este capabila sa ticluiasca planuri de-a dreptul diabolice in clipa in care i se pune pata pe cineva, doar ca ii lipseste acea sclipire de inteligenta astfel incat sa faca lucrurile perfect.

Fecioara
Fecioara este rea. Cea mai rea. Ne pare rau sa o spunem, dar acesta este adevarul. Este posesiva si geloasa, iar de aici ies la iveala toate relele de care este capabila. Este severa si ii place sa domine atat in relatia cu partenerul, cat si in cea cu familia sau colegii de munca. Calca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile si nu tin cont de suferintele celor pe care ii afecteaza. Este genul de persoana capabila sa te sarute si in acelasi timp sa-ti tina pistolul la tample. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani