Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Teo nu e convinsă că s-a terminat cu batjocura şi umilinţele: Dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită!

Teo nu e convinsă că s-a terminat cu batjocura şi umilinţele: Dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită!

După ani în şir în care s-a chinuit cu kilogramele în plus şi cu răutăţile oamenilor, Teo Trandafir trăieşte clipele la care a visat toată viaţă.

Prezentatoarea TV se... micşorează pe zi ce trece, de când a apelat la o intervenţie de micşorare a stomacului. În sfârşit poate purta orice, fără să mai aibă restricţii.

„Nu ştiu la câte kilograme am ajuns şi nu vreau să ştiu. Data trecută, când am slăbit 60 kg împreună cu un nutriţionist, făcusem o obsesie din asta, mă cântăream la jumătate de oră. Ajunsesem foarte rău. Nu mai beam apă, pentru că mi se părea că m-am îngrăşat. Acum ce o fi, o fi, mă simt bine, intru în orice, hainele mi le cumpără stilistul Kanal D”, ne-a declarat simpatica Teo Trandafir.

A suferit teribil cât a fost grasă

La 47 de ani, vedeta TV a dobândit o siluetă de invidiat, fără să îşi pună viaţa în pericol. Poate mânca orice, dar în cantităţi mici, iar analizele certifică faptul că e sănătoasă tun. Cu noile dimensiuni, Teo vrea să le dea peste nas cârcotaşilor care i-au făcut zile negre în trecut.

„Am slăbit şi în ultima lună, ceea ce mă miră. Dar nu am o problemă. Niciodată - zice americanul - nu eşti prea bogat şi prea slab!» Eu dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită. Atâta m-au acuzat şi atâta şi-au bătut joc, şi atâta au râs, şi atâta m-au umilit, încât acum, dacă slăbesc exagerat, să vedem dacă fac mişto şi pe tema asta”, a declarat, pentru Libertatea, vedeta Kanal D. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani