Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ŞOCANT! O cântăreaţă a ajuns la spital după ce a fost bătută pe stradă. Tânăra are mai multe răni la cap

ŞOCANT! O cântăreaţă a ajuns la spital după ce a fost bătută pe stradă. Tânăra are mai multe răni la cap

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Florina Dăscălescu, cunoscută sub numele de Flow Reena, o cântăreaţă din Iaşi, a fost tâlhărită în săptămâna trecută, în plină stradă. Tânăra de 24 de ani a ajuns la spital în stare gravă.

O tânără cântăreaţă din Iaşi a ajuns la spital cu o dublă fractură de man­dibulă după ce ar fi fost lovită violent, în plină stradă, de persoane necunoscute. Florina Gabriela Dăscălescu are de 24 de ani şi este cunoscută sub numele de Flow Reena. Tânăra a fost ex­ternată din spital sâmbătă după ce, susţine ea, a avut nevoie de trei zile de spitalizare. Artista a povestit prin intermediul unei postări pe Facebook cum a fost agresată.

„Azi am ajuns acasă după 3 zile de spitalizare şi arăt cât de cât mai bine. Trăiesc un coşmar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18.15 mă duceam spre farmacie, în podu ros să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut portofelul şi pastilele sub braţ la vedere. Dintr-o dată pe alee mi-am pierdut conştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a întâmplat după, ori cineva mi-a dat cu pumnul pe la spate în partea dreapta în zona urechii şi a mandibulei şi apoi am căzut de am făcut o fractură în partea stângă la cap. M-a trezit cineva, nu ştiam ce s-a întâmplat, eram speriată şi plină de sânge cu pastilele sub braţ şi mâinile în buzunar la geacă exact cum eram înainte, dar fără portofel. Eu am crezut că am avut o pierdere de conştienţă şi am căzut, însă doctorii şi toată lumea spun că e posibil să fi fost lovită, asta pentru că nu ai cum să ai două fracturi de mandibulă în partea dreaptă şi julită lângă ureche, plus cercel rupt şi fractură la cap în partea stângă. Nu ai cum, în cădere, să te loveşti aşa tare. Eu sunt şocată de-a dreptul, mai ales că analizele au ieşit bine. Nu pot vorbi şase săptămâni, mănânc cu paiul, astfel mi-am anulat toate evenimentele din luna decembrie. Atenţie mare dragilor pe unde mergeţi, ce faceţi, pentru că se întâmplă atâtea", a scris tânăra pe Facebook.

„Urmează să merg la Medicină Legală (pentru certificat medico-legal n.r.) după care am să fac o plângere la Poliţia Municipiului. Acum sunt sigură că am fost lovită, am înţeles că sunt foarte mulţi în zona aceea care fac astfel de tâlhării", a declarat, pentru „Ziarul de Iaşi", Florina Dăscălescu. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani